Beste Klant

Om te beginnen zijn wij gevestigd in Lelystad provincie Flevoland.
Om privacy van de klant te waarborgen is het mogelijk om op afspraak langs te komen.
Afhalen van producten is natuurlijk ook mogelijk, wij hebben maar een kleine ruimte maar drie tot vier man gezelschap is geen probleem.
uiteraard nemen wij alle tijd voor u.

Met ingang van zondag 29 November 2020 kunt u ook bij ons langskomen in Zwaag. In het pand van SV De Vrijheid te Zwaag (Hoorn NH) hebben we een mooie winkelruimte ter beschikking gekregen. U bent ook daar van harte welkom. De (voorlopige) openingstijden en het adres vind u onderaan dit bericht. We houden ook hier de mogelijkheid om op afspraak langs te kunnen komen zodat we alle tijd voor u hebben.

U kunt via de e-mail een afspraak met ons maken, wij proberen die dagelijks te beantwoorden.
U mag ook via de whatsapp een bericht achter laten, zodra ik in de gelegenheid ben stuur ik een bericht terug of probeer u te bellen.
Bellen mag natuurlijk ook, kan ik op dat moment niet opnemen dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Internet is een geweldig medium, wij proberen de website zo accuraat mogelijk te houden en proberen om wat op de website staat op voorraad te hebben.
Helaas kan er in de tussentijd wat veranderd zijn.
Zoekt u iets wat er niet op staat, kunt u altijd vragen. Wij doen ons best om u zsm een prijsopgaaf aan te leveren en een maximale levertijd. Wij houden er niet van om loze beloftes te doen.

Graag zien wij uw afspraak tegemoet.
Uiteraard is er Koffie! of eventueel wat anders.

Met vriendelijke Groet,
Edwin & Astrid Eeland

Bezoeken in Lelystad: Enkel op Afspraak.

Adres en openingstijden vestiging Zwaag (Gewijzigd): 

  • Vrijdag: 18:00u – 21:00u
  • Zondag: 10:00u – 15:30u

Met ingang van september gaan we vast om de week open op dinsdag of donderdag van 18:00u – 21:00u. De eerste dag dat dit ingaat is donderdag 9 september gevolgd door dinsdag 14 september de week daarop etc.. We hopen met deze wijziging wat meer duidelijkheid te scheppen omdat niet iedereen het weeknummer systeem hanteert. Onder ‘Nieuws’ vind u een (tijdelijke) agenda/kalender met daarop de nieuwe openingstijden.

Phone: 06-40827197