06-40827197 info@eelandwm.nl
Close
06-40827197 info@eelandwm.nl

Beste Klant

Om te beginnen zijn wij gevestigd in Lelystad provincie Flevoland.
Om privacy van de klant te waarborgen is het mogelijk om op afspraak langs te komen.
Afhalen van producten is natuurlijk ook mogelijk, wij hebben maar een kleine ruimte maar drie tot vier man gezelschap is geen probleem.
Uiteraard nemen wij alle tijd voor u.

Wegens omstandigheden zijn wij niet langer gevestigd in Zwaag. Wel blijft de mogelijkheid aanwezig om uw bestelde artikelen in Zwaag af te leveren. Wij hopen binnenkort ook open te gaan in de vestiging van het Haarlemmermeers Wapenmagazijn in Hoofddorp. Zodra bekend is wanneer dat zal zijn laten we dat hier weten.

U kunt via de e-mail een afspraak met ons maken, wij proberen die dagelijks te beantwoorden. Helaas lukt dat soms door omstandigheden niet altijd. Heeft u snel antwoord nodig, probeert u dan een van de andere mogelijkheden.
U mag ook via de whatsapp een bericht achter laten, zodra ik in de gelegenheid ben stuur ik een bericht terug of probeer u te bellen.
Bellen mag natuurlijk ook, kan ik op dat moment niet opnemen dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Internet is een geweldig medium, wij proberen de website zo accuraat mogelijk te houden en proberen om wat op de website staat op voorraad te hebben.
Helaas kan er in de tussentijd wat veranderd zijn. De prijzen wisselen momenteel heel snel en het kan hierdoor voorkomen dat de actuele prijs niet dezelfde is als op de website.

Zoekt u iets wat er niet op staat, kunt u altijd vragen. Wij doen ons best om u zsm een prijsopgaaf aan te leveren en een maximale levertijd. Wij houden er niet van om loze beloftes te doen.

Graag zien wij uw afspraak tegemoet.
Uiteraard is er Koffie! of eventueel wat anders.

Met vriendelijke Groet,
Edwin & Astrid Eeland

Bezoeken in Lelystad: Enkel op Afspraak.

Bezoeken in Hoofddorp: Woensdag 14:00u – 16:00u en Zondag 13:00 – 16:00u

Andere dagen op afspraak

Bezoekadres: Willem Brocadesdreef 198, 2132 PV Hoofddorp

Zomervakantie Gesloten van 08-08-2022 t/m 29-08-2022

 

Phone: 06-40827197