06-40827197 info@eelandwm.nl
Close
06-40827197 info@eelandwm.nl

Helaas hebben we door omstandigheden afscheid moeten nemen van onze locatie in Zwaag. De afgelopen tijd zijn we hier dan ook druk mee bezig geweest. Natuurlijk blijft de mogelijkheid bestaan om bestelde artikelen daar af te blijven leveren zoals we dat voorheen ook deden.

Binnenkort hopen we open te gaan in de vestiging van het Haarlemmermeers Wapenmagazijn te Hoofddorp. We hopen dat dit zo spoedig mogelijk zal kunnen. Er wordt hard gewerkt door alle betrokkenen om dit op korte termijn mogelijk te maken.

Natuurlijk blijven we u graag ontvangen op onze eigen locatie in Lelystad.

LET OP: ZONDAG 19 JUNI GESLOTEN I.V.M. VADERDAG

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 06-40827197