06-40827197 info@eelandwm.nl
Close
06-40827197 info@eelandwm.nl

Aangepast op 25 oktober:

Met ingang van 1 november as. zijn we voorlopig gesloten op zondag. Wel is het nog mogelijk om persoonlijk een afspraak te maken voor de zondag in Zwaag maar de winkel is niet doorlopend geopend. We hebben dit besloten in verband met gebleken onduidelijkheid tav eerder gemaakte afspraken. Graag blijven we u van dienst op de dinsdag- en donderdagavond (afwisselend) en vast op vrijdag avond.

De nieuwe kalender, voor de komende 3 maanden. Tussentijdse wijzigingen voorbehouden. De tijden zijn iets aangepast omdat het niet altijd haalbaar is gebleken om exact om 18u aanwezig te zijn. Mocht er toevallig wel iemand aanwezig zijn kunt u gewoon binnenlopen. Bij ons is en blijft iedereen welkom.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 06-40827197