06-40827197 info@eelandwm.nl
Close
06-40827197 info@eelandwm.nl

Via de brancheorganisatie hebben we toestemming gekregen voor de jagers om alle voor de jacht noodzakelijke inkopen te mogen doen. Voor overige schutters blijft de mogelijkheid om artikelen te bestellen en af te halen of te laten bezorgen. Bezorgen en afhalen is enkel mogelijk op afspraak en geldt alleen voor vooraf bestelde goederen, er mag niet ‘gewinkeld’ worden. Tevens is er gelegenheid om wapens ter reparatie in te nemen, ook hierbij geldt: vooraf even een afspraak maken. Bestellen en/of een afspraak maken kan via Email of Whatsapp. We zijn nu ook bereikbaar via de berichtenapps Telegram en Signal.

Als u bestelt via de website geef dan aan of u kiest voor: Verzenden (hierbij worden verzendkosten berekend), Afhalen in Zwaag, Afhalen in Lelystad of Bezorgen (gratis in de regio).

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 06-40827197