06-40827197 info@eelandwm.nl
Close
06-40827197 info@eelandwm.nl

Ondanks de nieuwe corona maatregelen zullen we blijven proberen de service te leveren die u van ons gewend bent. Helaas zijn ook wij afhankelijk van onze leveranciers en de internationale handel waardoor sommige producten beperkt of (tijdelijk) niet leverbaar zijn. Dit betekent dat u soms wat langer op de bestelde producten moet wachten. We proberen zoveel mogelijk de voorraad op peil te houden.

Wij werken al zoveel mogelijk op afspraak, mede proberen we hiermee te voorkomen dat er teveel mensen tegelijk bij ons in een beperkte ruimte zitten. U kunt hieraan ook zelf meewerken door alleen te komen of maximaal 1 persoon extra mee te nemen wanneer u bij ons langskomt. Wij hebben ruimte voor max. 3 bezoekers, hiermee blijven we binnen de huidige regels. We gaan ervan uit dat, wanneer u langskomt, u gezond bent. Mocht er toch iets tussen komen, geen probleem maar laat het ons even weten.

Door de huidige maatregelen kan het zijn dat we de bestellingen soms wat later kunnen afleveren dan u gewend bent. Dit vinden we erg jammer maar we kunnen hier op dit moment weinig aan veranderen. We willen graag voor elke klant de tijd te nemen en ieders gezondheid is daarbij belangrijk. Het kan voorkomen dat we onverhoopt toch een afspraak moeten verzetten vanwege drukte of gezondheidsredenen. We proberen dit op tijd door te geven. We rekenen hierbij op uw begrip.

We hopen uiteraard dat we snel weer allemaal kunnen genieten van de schietsport zoals we dat gewend waren en het sociale genoegen van het samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Phone: 06-40827197